Coronabezoekersprotocol Filmhuis Schoorl

Via deze weg willen wij jullie informeren over de aanscherping van de Coronamaatregelen die De Blinkerd getroffen heeft. Vanaf maandag 5 oktober is het verplicht om in alle openbare delen van de Blinkerd een mondkapje te dragen. Dit houdt in de praktijk het volgende in:
Iedereen die de Blinkerd betreedt zowel via de hoofdingang als wel de achteringang is verplicht een mondkapje te dragen zolang diegene zich verplaatst. Na het betreden van de ruimte waar diegenen zijn of haar activiteit heeft mag het mondkapje af. Bij het verlaten van de zaal voor bijv. toiletbezoek dient het mondkapje weer gedragen te worden.
Voor de Foyer geldt: Tijdens het betreden en eventueel bestellen van consumpties dient het mondkapje gedragen te worden, pas na het (verplicht) plaats nemen aan tafel mag het mondkapje afgedaan worden.

  1. Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel bij het Filmhuis Schoorl (FHS) in De Blinkerd alsook in de omgeving ervan.
  2. Kom niet naar het FHS als je zelf verkouden bent of griepklachten hebt. Hetzelfde geldt indien iemand anders uit jouw huishouden verkouden is of griepklachten heeft.
  3. Kom met maximaal 2 personen naar het FHS.
  4. Volg de looproutes in gang en foyer richting filmzaal.
  5. Bij de ingang van foyer verzoeken we je je handen te desinfecteren. Vervolgens kun je de foyer binnengaan.
  6. De in de zaal aanwezige zaalmedewerker wijst de zitplaatsen aan.
  7. Volg steeds de aanwijzingen van het FHS-medewerkers op.
  8. Uitsluitend de toiletten tegenover de bibliotheek zijn in gebruik.